Kennismaken

Kennismaken als recreant met de sport en deze vereniging?
U bent altijd van harte welkom om een keer kennis te komen maken op een van de 3 speelavonden (maandag-, woensdag- en vrijdagavond). Echter organiseert BC Ommoord in het voorjaar en het najaar ook kennismakingsavonden! Op deze avonden kunt u meedoen met een recreantentraining en wordt u vooraf en achteraf opgevangen door een vrijwilliger van BC Ommoord die u alle benodigde informatie over de club kan verschaffen. Deze avonden zijn dit najaar op:

  1. Maandag 5 november 2018
  2. Maandag 19 november 2018
  3. Maandag 3 december 2018
  4. Maandag 17 december 2018

Kennismakingsavond programma:
20.00 Melden bij bord in de hal voor korte introductie
20.15 Start recreantentraining
21.15 Einde recreantentraining en gelegenheid voor stellen van vragen

Wilt u op een andere avond komen? Op de speelavonden (maandag-, woensdag- en vrijdagavond) is er informatie te verkrijgen bij de aanwezige bestuursleden, vraag iemand in de hal om een van de bestuursleden aan te wijzen. U heeft, voordat u besluit lid te worden, vrijblijvend de mogelijkheid om drie avonden mee te komen spelen. Zo kunt u alvast de sfeer proeven en beoordelen of u en de club bij elkaar passen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een bestuursleden. U vindt de contactgegevens onder het kopje ‘Bestuur’.

Kennis maken op wedstrijdniveau bij BC Ommoord?
Als u wedstrijdspeler bent of wilt worden, kunt u het beste op een woensdagavond langskomen. Dit is de vaste trainingsavond voor wedstrijdspelers.  U heeft, voordat u besluit lid te worden, vrijblijvend de mogelijkheid om drie avonden mee te komen spelen.

Kennis maken bij de jeugd?
Voor aspirant jeugdleden is het het slimste om te komen kijken op een vrijdagavond, dan zijn de jeugdleden en jeugdbegeleiding aanwezig. Bovendien kunt u telefonisch of per e-mail informatie verkrijgen bij de bestuursleden.

Bent u eruit, u wordt lid?
U kunt een aanmeldingsformulier in de hal krijgen bij een van de bestuursleden of onderstaand formulier downloaden. Door dit aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar het adres van de ledenadministratie kunt u zich aanmelden. Stuur het formulier naar ledenadm@bcommoord.nl.