Jeugdbegeleiding

De training en begeleiding in de zaal is in handen van Joost Ridder, Tim Rienstra, Karin Eenkhoorn, Afshin Yasamin, Anke de Bruin, Alex v/d Linde, Kimberley Ligterink en Kostiaan Zijlstra.

 

Joost en Tim hebben zelf, toen ze nog klein waren, bij de jeugd van BC Ommoord gespeeld. Na een afwezigheid van 2 jaar zijn ze weer lid geworden, maar nu bij de senioren. Vorig jaar zijn ze geslaagd voor de trainerscursus bij de Nederlandse Badmintonbond. Samen zullen zij de trainingen voorbereiden en de oefeningen voor doen. Goed opletten dus, dan word je misschien net zo goed als zij.

 

 

Karin en Afshin spelen zelf al jaren jaren badminton. Zij helpen de kinderen van groep 1 de basis van het badminton te leren. 

Alex is een ontzettend enthousiaste jeugdspeler van groep 3. Hij is altijd vroeg aanwezig om te helpen bij de begeleiding van de eerste groepen.

 

Kostiaan is een oud jeugdlid die is samenwerking met Afshin de toernooitjes organiseert. Daarnaast is hij elke vrijdagavond in de hal te vinden om de jeugd te begeleiden.

 

Karin, Afshin en Kostiaan aangevuld met
Anke de Bruin en Kimberley Ligterink
, vormen de jeugdcommissie. De laatste twee zijn ook elke vrijdagavond in de hal te vinden. Kimberley is het aanspreekpunt voor de ouders en Anke zorgt voor de competitie.