Drukte op woensdagavond

Het seizoen 2018-19 is weer van start gegaan. De trainingen zijn begonnen en de recreanten zijn weer met goede moed bezig om de zomerkilo’s eraf te spelen.

Als bestuur hebben we moeten besluiten om de trainingen meer ruimte te geven op de woensdagavonden om onze nieuwe trainer de groep goed te laten leren kennen en daar vanuit met name de niveau’s goed te kunnen inschatten om de resultaten van de teams maximaal te laten zijn. Dat gaat ten koste van de groep recreanten.

We hadden dit beter moeten communiceren naar iedereen, onze excuses daarvoor. Maar besturen is keuzes maken. Dat weten zeker ook de oud bestuurders van BCO. Helaas hebben we toch wat minder leuke dingen te horen gekregen. Wij vragen jullie om met ons het gesprek aan te gaan. In de komende ALV is er dan ook zeker ruimte om hierover van gedachte te wisselen, maar een mail sturen naar bestuur@bcommoord.nl mag natuurlijk ook!

Om de recreanten tegemoet te komen in de tussentijd gaan we 1 baan een ander tijdslot geven, zodat er vaker wisselingen zijn en zodra er een baan van de trainingen vrij komt, komt deze direct beschikbaar voor de recreanten.

Verder valt wel op dat de bezetting van de recreanten op maandag juist laag is, dus daar zit zeker rek, met name voor de leden die eventueel op beide avonden kunnen/willen spelen. Ook is er ook de mogelijkheid om op vrijdagavond tussen 20.30 en 22.00 te spelen op 3 banen.