Commissies

De verschillende commissies van BCO
Bij BCO zijn er verschillende commissies om het bestuur te helpen op allerlei gebieden. Hieronder kun je informatie vinden over de bestaande commissies, heb je input voor de commissies of heb je interesse om je aan te sluiten bij een commissie? Meld je dan bij een van de commissieleden in de hal of meld je aan door een mailtje te sturen naar het bestuur, die brengen je in contact met de commissie.

Ledencommissie:
De ledencommissie is opgericht om het huidige ledenaantal te behouden door het aantrekkelijk houden van de club en het organiseren van acties voor het werven van nieuwe leden. Op dit moment heeft deze commissie 6 leden: Dennis, Richard, Kostiaan, Leevy, Tessa en Carola.

Jeugdcommissie:
De jeugdcommissie is er om de activiteiten voor en rondom de jeugdspelers in goede banen te leiden. Op dit moment heeft deze commissie 5 leden: Karin, Afshin, Kostiaan, Anke en Kimberley. Voor meer informatie zie het kopje ‘Jeugdbegeleiding’ onder tabblad ‘Jeugd’ op deze website.

Digitale media commissie:
De digitale media commissie houdt zich bezig met de ontwikkelingen rondom website en social media. Zij denken mee, adviseren over bepaalde zaken en helpen mee met het bijhouden van de verschillende digitale kanalen van BC Ommoord. Op dit moment heeft deze commissie de volgende leden: Carola (aanspreekpunt), Martin (webmaster), Leevy en Tessa (Facebook redacteuren).