bedrijventoernooi

Het 13e BC Ommoord Bedrijventoernooi 

Op vrijdagavond 17 maart 2017 organiseert BC Ommoord het 13e BC Ommoord Bedrijventoernooi. Het toernooi is bedoeld voor leden van BC Ommoord die zich samen met een aantal collega’s in het zweet willen werken voor hun bedrijf. Iedereen kan dus meedoen. Naast een gezonde dosis strijd gaat het er vooral om met een aantal collega’s plezier aan het sporten te beleven en met collega’s een gezellig avondje te hebben.

Het toernooi start om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Tijdens het toernooi zijn er kleine versnaperingen en na afloop zal in de kantine de prijzenuitreiking zijn en kan er gezellig geborreld worden!

foto's bedrijventoernooi 2014

Wedstrijdreglement
Er worden alleen dubbels en gemengd dubbels gespeeld. Teams worden zoveel mogelijk ingedeeld op sterkte in drie poules; beginners, recreatief en wedstrijdspelers. Daarom is het belangrijk om op het inschrijfformulier te vermelden wat de sterkte is. De winnende teams worden door BC Ommoord in het zonnetje gezet.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen per team. Een team bestaat uit minimaal 4 collega’s, waarvan (als het kan) 2 dames (Dit i.v.m. de gemengd dubbels), maar 6 is beter. Een team telt maximaal 1 lid van BC Ommoord. Het inschrijfformulier moet digitaal ingevuld worden. Inschrijven kan totdat het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Het maximum aantal teams is 24! VOL=VOL!

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. Deelnemers krijgen hiervoor het gezellige toernooi, indien nodig een gratis leenracket, shuttles en diverse versnaperingen tijdens het toernooi en na afloop met de borrel. Het inschrijfgeld dient bij opgave te worden voldaan. Een inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld is ontvangen op IBAN NL60INGB0002401048 t.n.v. BC Ommoord met vermelding van “Bedrijventoernooi 2017”.

Indien het bedrijf waarvoor wordt gespeeld bereid is om te sponsoren dan kan dat natuurlijk ook! Neem dan contact op met het bestuur. Het bestuur van BC Ommoord informeert geïnteresseerde bedrijven graag over de sponsormogelijkheden.

Toernooiprogramma
Ontvangst: vanaf 19.00  uur
Warming up: 19.15 uur (deze wordt verzorgd door een lid van BC Ommoord)
Start wedstrijden voorrondes 19.30 uur.
Pauze 20.50 uur
Start wedstrijden finalerondes 21.00 uur
Einde wedstrijden 22.25 uur
Prijsuitreiking 22.45 uur
Borrel: 23:00 uur

Indien er vragen zijn of mocht je meer info willen hebben, mail naar pr@bcommoord.nl of vraag het aan Dennis of Wilhelm op een speelavond in de zaal.

aanmelden lustrum
Deelnemers 2017: